2024-08-02 1511 浏览
自从搬咗新店后面今次系第一次黎叹咖啡,因为每次经开都太多人在门口排队。但又估唔到weekday lunch hour 好容易揾位。A little bit disappointed, Tiramisu only available on Friday to Sunday.己然选择不多Sesame Opera $58也是我之选。蛋糕做出不同的芝麻layers ,由颜色深浅程度已经可以看到芝麻的浓郁度。同时有布甸和蛋糕的口感,饼底Oreo 压成,入口十分松脆。看似简单的opera 无论味道和口感也相当不错。Cappuccino $44虽然奶泡咖啡唔系一定要拉花,但连最基本嘢拉花都冇真系会扣分。泡沫打得厚实,选了nutty 豆味道略嫌淡左啲。

己然选择不多Sesame Opera $58
也是我之选。

Cappuccino $44

泡沫打得厚实,选了nutty 豆
味道略嫌淡左啲。