2017-03-28 431 浏览
lunch放一点,当时谂紧去点点心定系鲷鱼汤乌冬,行过去时见到有位婆婆系度派鲷鱼汤乌冬嘅$10 coupon,我地每人攞左一张就去帮衬lu😋~我地一共6个人食lunch,入到去唔洗等就有位。餐厅环境够光猛又干净,服务周到,见到水杯水位得一半就即刻过黎加水👍🏻嘢食方面我叫左个吉列猪排乌冬,同事们叫左花胶鱼肚乌冬、蒜香牛肉定食、炸鸡定食同吉列蚝乌冬。我块吉列猪排比较瘦,所以炸左之后个肉比较硬,不过因为我钟意食瘦嘅肉所以觉得perfect👏🏻😆其他同事都觉得个鲷鱼汤底正、炸物唔会腻、D花胶中间芯有少少甜味都几特别、乌冬份量够,食得饱。至于张$10 coupon 只限于叫套餐用,每个套餐只可以用一张,优惠到5月31日,大家快D黎试😋🍜🍱。我个吉列猪排乌冬原价$85,用coupon后埋单要$75,无加一服务费。补充吓D套餐包咩:跟饭嘅套餐包括面豉汤、沙拉加日式芝麻酱同腌萝卜,炸物跟乌冬嘅套餐包括沙拉加日式芝麻酱,乌冬有木耳、娃娃菜同豆pok做配菜。

补充吓D套餐包咩:

B2  吉列猪排乌冬