2016-09-26 460 浏览
第一次有冲动写食评,order左个澎湖三虾炒冬粉,无饮品,成为68蚊,唔记得洗唔洗加一了。等左好耐,我老公食饱,我份餐都未黎,追左两次先到。黎到,锅上,但份量非常非常少,无冬粉,只有几啖粉丝,三虾,原来即系3只小虾既意思,女生食完要返屋企再食个米粉。唔怪得order时侍应问我洗唔洗加18蚊嗌个肉躁饭,我心谂,冬粉本身自己已经系个份主食(即与饭面同类),应该唔洗加多个饭挂,所以拒绝左,而且,68蚊再加18蚊,街坊食店,无饮品收86蚊太贵吧。对炒粉丝黎讲,炒得亦唔好食,超级油,味道不好,可能求其一个主妇都炒得好过佢,亦无咩配料,只有极少量红 青椒。填单时,同收银讲,“其实你地可以考虑下改餐牌,因为个个根本唔系冬粉,系粉丝,两者系完全唔同”收银回应“有同公司讲过,但无回应,而且个餐牌张相都系影住粉丝,唔系冬粉”哦....原来一切系我错?...只怪我睇菜式名

等左好耐,我老公食饱,我份餐都未黎,追左两次先到。

哦....原来一切系我错?...只怪我睇菜式名
2016-09-25