2024-12-25
到餐厅时是7:30pm, 全场只有2-3台客人. 我们点了2杯酒, 待应都说没有, 建议我们点 Jarrito , 那我们就试了这杯虽没什么特别, 但价钱合理的 cocktails. 2杯 = $156然后点了招牌菜 Barbacoa, menu大大只字入口即溶的牛面肉, 说真的入口即溶是明知不可能, 但真心一点都不好吃, 没有牛味, 肉质亦十分一般, 我们用配送的薄饼皮包著吃, 食落觉得有点柴口, 吃一口就不想再吃.青口好唔好食都系睇新唔新鲜, 白酒汁都系叫帮下手提味但是我们这个青口食落有小小渣, 我们各自吃了4-5粒就停手了. 好明显佢呢批青口摆左好耐... 真心唔好食.外皮是软身的, 馅料我们选了鸡肉, 再额外付钱加猪肉. 除了吃到蕃茄酱味, 鸡肉和猪肉味都欠奉, 我们又是吃了一口就不吃了.我系睇到Openrice 有533 个 Like 先去呢间餐厅, 无谂过可以咁差.今晚仲要系平安夜, 点3样野都系唔好食, 待应埋来收野时见到我地每样都只系食左小小一D都唔好奇问多句就收, 我地估佢应该都见唔小. 可能系墨西哥菜不合口味, 但我还是觉得必须把直觉写出来, 希望有其他人去验证一
青口好唔好食都系睇新唔新鲜, 白酒汁都系叫帮下手提味
我们又是吃了一口就不吃了.
可能系墨西哥菜不合口味, 但我还是觉得必须把直觉写出来, 希望有其他人去验证一下是不是我们2人的口味问题,
埋单$784 唔算贵, 但绝对唔系平, 街边60蚊碗既牛腩面俾我既满足度会大过佢地既出品.
题外话/补充资料:
建议餐厅真系要认真检视一下品质, 这样的食物我相信好难令餐厅维持下去.