2024-11-03
男朋友IG见到人推介,放工带左我去食,满心欢喜、期待。岩岩好去到唔洗排队,qr code落单,最后黎错左一碗。我地各自都叫沾面,我个份系牛、海老、沾面,黎左牛、海老、拉面。我认衰,肥哥哥问牛海老边位时,我认左、应左话系我。食完,俾完钱,走埋,我先谂起我叫左既应该系沾面。不过算喇,当试晒拉面同沾面都好。到味道喇,简单来讲,最多最多都只可以叫一般般。谈唔上好味🙈短时间内亦唔会再去食,Sorry🙈我个碗食左两啖,个味道都真系好一般好一般,差左阵味,落左白芝麻同七味粉帮手加少少少味。系好左少少既,但我只食左半份就冇再食。至于男朋友个份,等左好耐先到,小事,沾面汤底热辣辣。佢都系要海老汤底,系浓过我个份拉面,但都系差左阵味。如果真系要揾样野去赞,我会赞佢地粒蛋,好食👍🏼,味道好,生热度都好完美👍🏼👍🏼👍🏼
岩岩好去到唔洗排队,qr code落单,最后黎错左一碗。