2017-01-17 244 浏览
之前麦当劳有$10 2件脆香鸡翼+细汽水既优惠,咁我就去买左2set特价鸡翼+猪柳蛋汉堡外卖,可能太多人,俾钱同拎餐过程十分混乱,所以拎左个外卖就检查下有无俾错或者少到野啦,点知真系无俾d鸡翼酱我,咁我就同佢讲d鸡翼无比酱我wo,佢就好恶近乎系喝既态度咁话"咩鸡翼啊,你无话要咪无俾你啰,你要讲先俾你架wo",我当堂O晒咀,食左廿几年真系第一次听d酱要讲先俾,当时我不忿佢d咁既态度想同佢理论,点知佢话"而家咪俾返你lo,快d走,我好忙,唔好阻住晒",当时真系觉得好委屈,唔通就因为我买特价鸡翼就要受d咁既气?但我大住个肚又唔方便同佢嘈就忍住啖气返屋企,点知原来仲未完,我买猪柳蛋,佢俾左个鱼柳包我😞块鱼柳仲薄到成张纸咁,真系忍唔住喊左出黎,未试过食个麦当劳食得咁唔开心,可能系个别事件,但我有排都唔想再食麦当劳了!