本来都对呢间店印象唔错,但服务态度真心差😡😡!经理同侍应再加个餐牌都必需要再调整下啰!😤😤埋单𠮶阵经理话个汤底要收$88。我地就奇怪喇,点解刚才个服务人员话全包?酱汁都有另外收费,甘「全包」即系咩意思?然后揾经理了解番,因为个侍应真系话一嚟呢个就系椰子汤,系用「全包」呢个字眼。喺入座时没有提过椰子汤也是要收费,再加上个menu都无一项写著系清汤或椰子汤系几多钱⋯ 要俾钱唔紧要,但由一开始都没有说明过,仲要喺张单上面写「厨部手写单」$88,甘呢句又代表咩?厨房落单都要收费?成件事劲古怪成个过程中,个经理一句「对唔住」都无讲过,仲叫我揾番个侍应出嚟,叫佢俾番钱!成件事情处理手法好有问题!餐厅侍应确实系讲得唔清唔楚,俾咗错误讯息我地,而个menu同收据亦都系有bugs!身为经理仲要摆一张臭脸出嚟,觉得系我地懒皮唔俾钱甘,亦无即时话会再教个员工点样同客人做介绍等等既补救措施!完全不负责任地重复叫我地揾番个侍应俾钱然后行开咗,劲无懒!劲不负责任!服务态度非常差!食物普通都ok,肉片都系有厚度而非薄切的,椰子汤清甜,不过原来加汤又要另加$40,话系因为真系开个椰青,所以最后都系加水同加水~总括而言

总括而言,食物几好味都无用,啲侍应甘既质素,经理不负责任连道歉唔识,啲甘既餐厅之后唔会再光顾,亦以我地呢个故事为鉴,餐牌上无写既野都系会收钱架!!埋单先知要硬食呢下感觉真系好差好差!期望以后无相同既事件再发生!!!