如果喺牛头角返工,应该明白附近食嘢嘅地方选择少之又少,要讲到又抵又好食,真系讲唔出边间😂😂。前日喺网上面见到介绍观塘骏业街熟食中心有间「海悠」,访问老板同主厨,见佢哋两兄弟好用心搅档嘢,睇落又抵食夹大件,天时暑热🔥🔥,就同同事行去观塘试吓佢😝😝,佢开十二点,我哋十一点十去到已经坐满,要排队排第二,由于估计入面啱啱坐满,所以都预咗要等,好彩大概半个钟就已经入得去🤓,入面环境坐位比较窄,不过可以接受😎,点餐同送餐都系15分钟左右,效率都算快💨,不过我哋叫咗个蟹肉炒粉丝,就俾漏咗蟹肉🫠(我系到出去埋单见到人哋传菜先发现嘅)😳同老师讲返,佢Free咗张单嘅嘢饮同埋Say Sorry😂😂见到佢哋咁忙🥹,都可以原谅嘅😂😂🤭。至于个炒米粉,相当唔错,另外仲叫咗半只炸子鸡,以$68呢个价钱跟一碗白饭🍚真系性价比甚高👍🏻👍🏻皮脆肉滑~正😍😍😍佢有配埋个泰式辣酱,如果有埋「华」盐🧂,应该仲正🤭今次得两个人食,食唔到咁多,下次一定再试其他😍😍👍🏻**⚠️有待改善嘅地方就系佢哋嘅匙羹🥄太细只、食得唔开心😂😂😂🟢桂花蟹肉炒粉丝(漏咗蟹肉)$58🤤🟢红颜炸子鸡半只$68🤤
今次得两个人食,食唔到咁多,下次一定再试其他😍😍👍🏻
桂花蟹肉炒粉丝

🟢桂花蟹肉炒粉丝(漏咗蟹肉)$58🤤