2024-08-19
牛大人真系成日都想去食,2小时任饮任食,食物水准又高。今次我地黎食极上和牛吃到饱($328/位)呢个价位,当然要食多几款优质靓牛啦✨汤底我习惯叫红烧牛骨锅🥘 中意佢有牛骨香味但味道唔抢,咁先食到火锅料嘅鲜味嘛😋作为贪心嘅两位食肉兽,我地几乎试匀最高价位嘅所有猪、牛、鸡肉类🤤 包括花雕酒鸡件、安格斯特选牛板腱、纽西兰羊卷肉、澳洲和牛M5 牛肩卷、SRF美国黑牛后腿肉、手切封门柳、西班牙猪梅肉片、澳洲和牛牛胸爽,全部肉质上乘嫩口,啖啖肉超满足!连两粒牛丸都系取材澳州和牛,咬开油脂爆发,仲好弹牙👍🏻海产方面,百配鹅脆肠唔系间间有,系我必点。台湾鲷鱼片同鲜甜海虾食得出嘅新鲜;沙白大粒饱满,鲜甜又无沙;蟹籽墨汁浆同澎湖花枝浆都系爽口质感,味道唔artificial。美人花胶同爽脆炸鱼皮都系必点之一。我最爱嘅台式虾饺同水莲❣️黎牛大人先食到嘅台式风味✨饮品推介鸭屎香柠檬茶,几乎每枱都有人饮紧,𠮶种独特香味真系好上瘾😂 仲有得嗌少爷PILSNER啤酒🍻爽返下!见人排队我又排!原来围住雪糕柜拣雪糕🍦😍晚市入座可任食Dryers 雪糕!特别推介开心果朱古力脆皮💚朱古力嘅细腻香浓,加埋雪糕嘅幼滑同开心果嘅香
我最爱嘅台式虾饺同水莲❣️黎牛大人先食到嘅台式风味✨
见人排队我又排!原来围住雪糕柜拣雪糕🍦😍晚市入座可任食Dryers 雪糕!特别推介开心果朱古力脆皮💚朱古力嘅细腻香浓,加埋雪糕嘅幼滑同开心果嘅香味,我忍口唔食第三条😆雪糕富户大满足🙌🏻