2021-12-17 192 浏览
好耐好耐都冇出过街食饭前几日day off决定落街fing~😆🍴●「卤水鹅肉饭餐」($66)●.喺屯门市中心嚟讲六十几蚊食个晏 都算系中高价,但午餐时间都算座无虚席,可见餐厅应该有咁上下好味 真系唔好讲笑,呢餐饭真系我呢排食过最好食嘅一餐🤩😭🤤🤤鹅肉真系卤得好入味 就算卤水嘅时间好长都冇令肉变硬,反而一放入口咬,仲feel都好松化 食到一丝丝肉😍皮&肉嘅比例都啱啱好,仲有啲油从烧鹅皮爆!出!嚟!真系好香你🤩🤤🤤食落去就feel到啲油包住咗你每一个脷苔,香味强得嚟又唔会抢走鹅肉嘅肉味,两者达到相辅相成嘅效果😭😭好感动调味方面,够味得嚟又唔会过咸 仲食到卤水香气,有少少肉桂味😍😆😆对于卤水爱好者嘅我绝对系天堂❤️❤️🤩🤩🤩冇试过喺街食过咁好食嘅卤水!!!🥄总括嚟讲,喺呢间舖头食鹅真系冇得输!强烈建议屯门街坊可以一试🤤🤤有好多分店,其他区嘅朋友都可以去就近店舖试下~~但唔知其他分店水准如何💭💭💭好味(9/⑩)抵食 (8/⑩)💭💭💭
🍴●「卤水鹅肉饭餐」($66)●

真系唔好讲笑,呢餐饭真系我呢排食过最好食嘅一餐🤩😭🤤🤤

🥄
💭💭💭
好味(9/⑩)
抵食 (8/⑩)
💭💭💭