2024-06-18 390 浏览
第一次食西班牙菜🍽,所以唔知系咪算正宗😂,只可以讲每道菜既特色。二人Set Dinner有两款,分别既系贵啲果款菜色唔同,同埋main course 可以4拣2😎。前菜有沙律🥗同汤拣,沙律菜够新鲜,同埋个dressing好好味,酸酸地好开胃😋,份量恰到好处,唔会搞到啲菜太湿。头盘当然唔少得西班牙风干火腿🍖,火腿咸香味浓,𡁻落好香,又唔会好咸。另外仲有粟米蓉带子配猪腩片🐽,火腿露笋配流心蛋🍳。主菜我地拣左西班牙炒饭同埋牛扒🥩,炒饭好足料,有青口,虾🦐,鱿鱼🦑,口味偏重,可能呢啲就系西班牙特色。牛扒要5成熟,煎得刚刚好👍🏻,外脆肉汁丰富。最后甜品有两款,特别一赞,openrice订位时注明周年纪念,店员喺迷你巴斯克芝士蛋糕木板写上“Happy Anniversary ”😍。整餐饭性价比高,食物质素好好👍🏻,店员服务都好好,值得推介俾大家💯。

2024-06-09
庆祝纪念