2008-11-25
星期六和家人共7人去事Lunch﹐订了位1点吾使等 ﹐但系就比左张比较细既台我地﹐结果D野都吾够摆! 因为非常肚饿﹐所以叫左好多野﹐但都差吾多清晒:素鹅: 稍为甜左D﹐但非常入味﹐吾错!山东鸡丝拉皮: 我本身非常钟意事粉皮﹐好味!蒜泥白肉: 呢个麻麻地﹐同传统蒜泥白肉味道吾同﹐而且D肉好"老"﹐个汁又吾好味﹐无下次!北京片皮鸭: 叫左一食 ($290)﹐比北京楼$320平少少﹐但系味道就差好远﹐虽然同样系美心集团﹐但味道就差左D﹐最后都系自己带个鸭返屋企褒汤。塞磅蟹: 味道吾错﹐好滑! 推荐!!锅榻豆腐: 普通﹐个汁可以接受。上汤菜心: 一D都吾老﹐非常嫩。小笼包: 皮薄﹐但系个馅味道就麻麻地﹐而且一笼得四只要$36﹐贵左D!葱油饼: 出面好少食到呢种葱油饼﹐好味呀! 青菜煨面: 亲戚个女3岁﹐最钟意食面﹐所以特登叫比拒!最后大家都好饱﹐所以无叫甜品。整体都OK﹐如果吾系黎呢度行街就吾会特等黎呢度食。值得一赞既系呢间餐厅餐牌里面D菜名全部都好有心思﹐大家可以不妨留意一下!
因为非常肚饿﹐所以叫左好多野﹐但都差吾多清晒:
素鹅: 稍为甜左D﹐但非常入味﹐吾错!
山东鸡丝拉皮: 我本身非常钟意事粉皮﹐好味!
塞磅蟹: 味道吾错﹐好滑! 推荐!!
锅榻豆腐: 普通﹐个汁可以接受。
上汤菜心: 一D都吾老﹐非常嫩。
葱油饼: 出面好少食到呢种葱油饼﹐好味呀!
青菜煨面: 亲戚个女3岁﹐最钟意食面﹐所以特登叫比拒!