一直对麺屋こころ呢间拉面店 都好期待,见到啲相觉得好吸引,今次终于有机会嚟到荃湾享受午茶啦!🔔🤝🤝🤝正宗全料东京捞面🤝🤝🤝   正宗全料东京捞面一看就超吸引‼️‼️ 超级丰富嘅配料,大大块嘅猪腩喺我面前, 忍唔住即刻摆咗落口,真系超满足,唔知大家有冇好似我咁,大大啖肉一齐食,而且呢个猪腩肥瘦适中,真系好正,再加上面条扎实弹牙,丰富的配料,味道醇厚, 每一啖都充满咗满足感🔅😽😽😽鸡白汤拉面😽😽😽鸡白汤拉面真的让人惊艳,汤底浓郁,面条口感绝佳!入口即化的鸡肉, 再加埋叉烧片,令到整个拉面嘅口感味道层次都提升咗,仲有我最爱嘅糖心蛋,真系一绝!!😺😸绝对系拉面爱好者必访嘅地方,吃过一次就深深爱上呢度嘅拉面。"

🤝🤝🤝正宗全料东京捞面🤝🤝🤝

😽😽😽鸡白汤拉面😽😽😽