2024-05-08
2020 浏览
见到江南有新MENU以 #人参,# 黑蒜,#淮山 等 营养丰富嘅食材入馔 嘅 滋补菜式美味同时养生, 即刻胃口大开🤗钟意IFC 呢间 江南 iang Nan by Crystal Jade 宽敞明亮嘅环境每张枱之间都有足够嘅距离,可以享受到私密同舒适嘅用餐体验👍🏻侍应热情友善,提供周到服务过嚟庆祝 #母亲节 都非常适合啊~👸🏼#麻酱鸡丝粉皮以细致爽滑的粉皮为基底,淋上浓郁麻酱同鲜嫩鸡丝,是美味开胃冷盘#桂花黑醋小排骨小排骨肉质鲜嫩入口即化。黑醋汁带有微酸甜嘅味道,同排骨嘅香气完美融合,而桂花嘅芬芳香气,令味道更加丰富。#黑蒜肉骨茶拉面拉面面条弹牙有嚼劲,配上浓郁嘅肉骨茶,令人食指大动。黑蒜被认为具有抗氧化、增强免疫力同调节胆固醇等益处, 食落甜甜地口感软糯, 系一个美味同健康兼备嘅选择。#人参鸡汤小笼包小笼包外皮薄脆,包裹住丰富猪肉馅料。啖啖入口,你会感受到小笼包轻柔嘅口感同丰富嘅汤汁。汤汁滋味,带有人参嘅独特香气同甘味。人参被认为具有滋补身体、增强免疫力嘅功效,啱晒我#萝卜丝酥饼外形可爱好似一个小小红萝卜咁。酥脆外层口感与萝卜丝嘅清甜味道完美结合#黑松露鲜淮山炒羊肚菌虾滑鲜淮山同羊肚
美味同时养生, 即刻胃口大开🤗
每张枱之间都有足够嘅距离,
可以享受到私密同舒适嘅用餐体验👍🏻
侍应热情友善,提供周到服务
过嚟庆祝 #母亲节 都非常适合啊~👸🏼
#麻酱鸡丝粉皮
#桂花黑醋小排骨
#黑蒜肉骨茶拉面
拉面面条弹牙有嚼劲,配上浓郁嘅肉骨茶,令人食指大动。
#人参鸡汤小笼包
小笼包外皮薄脆,包裹住丰富猪肉馅料。
啖啖入口,你会感受到小笼包轻柔嘅口感同丰富嘅汤汁。
#萝卜丝酥饼
外形可爱好似一个小小红萝卜咁。
酥脆外层口感与萝卜丝嘅清甜味道完美结合
#黑松露鲜淮山炒羊肚菌虾滑
鲜淮山同羊肚菌虾滑都系嘅主要食材,质感鲜嫩。
黑松露香气弥漫开来,令人垂涎欲滴。而且提升整个菜式嘅层次,令味道更加浓郁。
#蔓越莓煎饼
可爱嘅花花造型, 口感带有年糕般的嚼劲
甜度适中,不会过于甜腻。
食完仲有送「#JaneClare 护肤旅行套装」,由内到外都有保养到