餐厅: Itamama Bistro
资讯:

2021-05-16 376 浏览
食过好多次,但多数外卖,今次食堂食,带埋bb去食。有bb櫈提供,但唔系IKEA 个d,系加高櫈,太细就未必啱用。叫左个龙虾汤海鲜天使面,无天使面转左扁意粉,更合我心意,我本人钟意食扁意粉多d😋😋😋😋龙虾汤浓郁,味道好👍🏻👍🏻,海鲜配料都可以,份量接受,唔会话太少。多d的话就更好😆😆😆另外,叫左个烟三文鱼芝士意大利饭。同行朋友话味道不错,芝士味浓。饮品加配半价,叫左杯冻柠茶,味道中规中矩。埋单连加一,$150,晚餐嚟讲,算系亲民😊😊😊

饮品加配半价,叫左杯冻柠茶,味道中规中矩。

埋单连加一,$150,晚餐嚟讲,算系亲民😊😊😊