2024-12-17
之前都食过几次,地方几阔落坐得几舒服,都见到唔少人自己一个去食。脆炸爆谷虾肉,香蒜蛋黄酱 $78个炸浆做得几好外脆内软,唔会话好厚味道唔错,虾肉都好新鲜弹牙配埋个酱,食吓又一只食吓又一只。安格斯牛肉肉酱阔面&温泉蛋 $132几钟意佢呢度嘅阔面,阔度同厚度都啱啱好,个安格斯牛肉酱都做得好出色,混合埋个温泉蛋一齐食,每一啖都好香蛋味,最后食晒啲面之后都忍唔住要就咁食埋啲肉酱,真心推介。照烧鱿鱼筒伴墨鱼汁意大利饭 $168个鱿鱼筒好有惊喜,个口咁啱啱好咬落去都仲系好滑嘅,切开嘅时候有好多海鲜嘅汁,配埋个饭食真系一流,佢呢度嘅意大利饭我都比7至8分,唔会太湿好似汤浸住咁,啲饭亦都熟透,做得几好。厚班戟,焦糖牛油,枫叶糖浆&水果 $108呢度嘅班戟真系出名稳阵,真系会做到好有弹性,就系做到想食𠮶回事,虽然前面食到好饱,但系食佢呢度嘅班戟都唔会觉得漏,每一啖都会觉得好轻盈,亦都充满蛋清嘅香味。云尼拿奶昔$56好好饮好重云呢拿味,我觉得起码要叫一杯奶昔嚟饮。
脆炸爆谷虾肉,香蒜蛋黄酱 $78
安格斯牛肉肉酱阔面&温泉蛋 $132
照烧鱿鱼筒伴墨鱼汁意大利饭 $168
厚班戟,焦糖牛油,枫叶糖浆&水果 $108
云尼拿奶昔$56
好好饮好重云呢拿味,我觉得起码要叫一杯奶昔嚟饮。