2024-01-01
哗,呢度嘅美食真系正!心口开心开,肚仔都满足晒🍣「炙」嘅炙烧系列真系一试难忘!首先讲下𠮶碟炙烧三文鱼,啖啖肉嘅感觉;烧面金黄,夹带啲沙律酱同黑椒味,齿颊留香。再有𠮶厚切鳗鱼,遮住成块寿司嘅规模,一口咬落去皮酥肉嫩,鳗鱼汁仲淋过面,香味直扑鼻!鹅肝就更加别致,幼滑得黎上面嘅焦香又引人想尝一尝,彷佛带你去咗远方嘅高级餐厅😉。霜降牛肉真系服务员力推嘅必食选择,即刻瞓甜,肉质柔软得黎味道浓郁。我都唔好意思话我最钟意𠮶烧鱿鱼,外层焦香咁香,真系啖啖鲜味,截然好食到抹唔口🤤!特别赞嘅系香葱三文鱼,新鲜爽滑,沙律酱同香葱配搭得宜,好似春风吹过般清新。啱啱提到𠮶手握鹅肝都值得一赞,入口即溶,价钱公道到不能。另外个左口鱼边,味道层次感丰富,既爽口又富弹性。实话话,呢度嘅食物真系够晒精心,无论系视觉定味道,都系喷火等级🔥!打紧包票,下次再来,咁满足嘅美食体验,系要日日都享受嘅!