2017-03-27 392 浏览
今日同老婆同埋细佬去尖沙咀行街行到差唔多夜晚9点之后见肚饿于是行去厚福街睇下有咩食!行到去之后有个人猛咁推介话有好多野食同埋全部都系自己谂出唻其他地方冇得食!见佢咁有诚意咪上去试吓!上到去之后望下个menu!睇到D菜式名之后我真系相信系佢哋自己谂不过我觉得九唔搭八!菜式名唔紧要啦最紧要好食!叫咗个意粉味道有9分!好食过好多好地方!!不过份量好细感觉上唔系好抵!嗌咗个煎薯饼呢个就麻麻地得5分冇乜味同埋个底好多油!同埋嗌咗个饭呢个又系冇乜味同埋真系好细份好唔抵食!得3分!仲嗌咗2杯饮品第1杯Oreo特饮味道唔错份量ok!有8分第2杯唔记得叫咩名!味道都有6分不过份量真系好小!入便好多渣所以得好小水可以饮! 食完之后谂住叫埋单!见到个楼面攞住个刨冰俾隔离枱!见到几靓于是食嗌1个试下!卖相都 几靓味道唔系太甜!有8分!总括嚟讲就唔系好抵食!!
味道有9分!好食过好多好地方!
!不过份量好细感觉上唔系好抵!嗌咗个煎薯饼
呢个就麻麻地得5分冇乜味同埋个底好多油!同埋嗌咗个饭
第1杯Oreo特饮味道唔错份量ok!有8分
总括嚟讲就唔系好抵食!!