2023-03-22 1990 浏览
星期一约埋啲朋友一齐嚟呢间食,因为佢哋推出咗份$1998嘅12人份餐好似几抵食,于是就嚟试试,环境几好,厕所都几干净、无异味,以酒楼嚟讲真系几好👍🏻食物味道ok(5分满分可以俾4分),但上菜速度真系好慢……我哋6点半叫可以起菜,一开始系好快,但自从呢啲上咗菜之后,就差唔多有成半个钟都上起到其他菜色,甚至隔离枱比我哋迟起菜,佢哋其他菜色都到咗但我哋都仲未得(之后发现原来佢哋同呢间啲员工系识得,可能因为咁所以快啲同唔洗理其他客人、觉得其他客人嘅时间唔系时间?)等咗咁耐,其他菜终于嚟到,而且一嚟就嚟三碟,虾饼食落热辣辣,食得出啱啱炸好无几耐,但既然系订咗,连埋预先准备嘅时间,整呢啲系唔系真系需要成半个钟?所以6点半叫起菜,但因为中间有一大段空白时间,所以差唔多9点先埋单走人,真系好多谢呢间店俾咁多倾偈嘅时间我哋,令我哋唔洗一边食一边倾,𠮶段时间仲可以一边望住其他比我哋迟嘅人有野食,但我哋都仲未有其他野可以食,真系多谢哂

,环境几好,厕所都几干净、无异味,以酒楼嚟讲真系几好👍🏻

食物味道ok(5分满分可以俾4分),但上菜速度真系好慢……

2023-03-20