2015-12-30 2095 浏览
经过加连威老道10万次留意到呢间舖好耐, 但一次都冇食过孤独的圣诞两个毒女不想归家连唱K都full晒,朋友突然提出不如食辣野出身汗发泄一下好,于是就去左满江红楼下的姐姐凶神恶刹地问:火锅定小菜毒女朋友:我想食水煮鱼姐姐:即系小菜啦!个半钟交台!(佢个表情神态,争在未讲一句:过主~!)(佢的装潢同楼下姐姐令我一度以为呢间餐厅系咪有咩「背景」?不过,有咩比呢d大时大节做毒女更可怕丫?你凶我唔到o既~)一路上楼梯上二楼,途路闻到麻辣火锅味(一楼是食火锅)好耐冇食辣野的我条肥脷开始分泌口水了点了$318 二人餐有口水鸡、水煮鱼、菜、汤同细面/饭两碗口水鸡、担担面和渝州凉面都是中规中矩朋友更觉得渝州凉面不好吃我是觉得面身较硬,优点是不辣,可中和一下全餐的辣气说好的水煮鱼上台,花椒味浓,全餐最好味的菜式与以前食过的正宗川菜相似可惜红薯粉份量不足食辣野,水是消耗品同必需品壸水早已干塘,可惜侍应人影都冇好不容易离远有位女侍应经过的影子我在0.01秒用演唱会fans的「芦苇手」大幅度摇曳再叫:唔该~加茶丫女侍应安静地行过来, 再语带斥责咁话「下次可以揭开茶盖」哈!You seems like fun~幻
经过加连威老道10万次
留意到呢间舖好耐, 但一次都冇食过

孤独的圣诞
两个毒女不想归家
连唱K都full晒,朋友突然提出不如食辣野出身汗发泄一下
好,于是就去左满江红

楼下的姐姐凶神恶刹地问:火锅定小菜
毒女朋友:我想食水煮鱼
姐姐:即系小菜啦!个半钟交台!
(佢个表情神态,争在未讲一句:过主~!)

(佢的装潢同楼下姐姐令我一度以为呢间餐厅系咪有咩「背景」?
不过,有咩比呢d大时大节做毒女更可怕丫?你凶我唔到o既~)
一路上楼梯上二楼,途路闻到麻辣火锅味(一楼是食火锅

好耐冇食辣野的我
条肥脷开始分泌口水了
点了$318 二人餐
有口水鸡、水煮鱼、菜、汤同细面/饭两碗
口水鸡
跟餐例汤
口水鸡、担担面和渝州凉面都是中规中矩
朋友更觉得渝州凉面不好吃
我是觉得面身较硬,优点是不辣,可中和一下全餐的辣气
渝州凉面;担担面
说好的水煮鱼上台,
花椒味浓,全餐最好味的菜式
与以前食过的正宗川菜相似
可惜红薯粉份量不足
水煮鱼
食辣野,水是消耗品同必需品
壸水早已干塘,可惜侍应人影都冇
好不容易离远有位女侍应经过的影子
侍应安静地行过来, 再语带斥责咁话「下次可以揭开茶盖」
哈!You seems like fun~幻觉黎架啫,吓我唔到既!
非常平静地,我地又继续食

价钱尚算合理
但在尖沙咀应该有更好的选择吧!

口水鸡
水煮鱼