2021-10-03 2017 浏览
疫情之后都好少去唱k 通常唱k都会集中歌曲 好少话会集中食物🤔 然而 呢一间港晶neway 系我疫情之前都一直好钟意嘅一间k房 一黎房间比较足 唔洗担心会冇位 二黎呢一间嘢食既质素 对比其他neway之中系比较好食嘅一间 无论以前(疫情前)嘅自助餐 到依家午餐嘅单点 我都觉得佢嘅水准系比同行高 当然唔好用一般餐厅既水准作比较😅午餐lunch K 包一个lunch一杯野饮 但已经可以唱3-4个钟 ( 视乎实际情况 最好早一日book位会唱耐啲)佢食物既价位主要都系88蚊-128蚊 所以我一直觉得又有得食又有得唱呢个价钱真系好抵!食物🥩黑椒汁肉眼扒配意粉 $128牛扒既熟度啱啱好 唔会太过熟 有咬感牛味 其实佢既牛扒真系比得上一般茶仔 好食🍝 焗肉酱意粉 $88意粉就...真系普普通通 佢啲意粉应该一早安排定 放系水煮太耐已经涨哂 肉酱都比较少 但呢个系唱k价最平既食物 我觉得不过不失 可以接受

食物

🥩黑椒汁肉眼扒配意粉 $128