2023-10-15
吃茶ちょうぼ🌟整体: 日本洋风cafe ~食物 装修 服务 都用心🏠环境: 浅木色的和风cafe,就嚟Halloween 都有唔少布置 仲有上顶嘅大树 成件事好chill 近门口有特色小物件卖🧑🏻🍳服务: 员工穿上整齐制服 感觉好专业☆║.............║☆素の乐套餐 $382‼️ 和风酱熊本番茄✅ 熊本番茄糖度高达8至10度比普通大番茄高接近两倍 同微酸同咸的和风酱配合‼️ 野菜咖哩蛋包饭✅ 蔬菜都摆得靓靓仔仔 每款蔬菜around 2-3 旧 冇咁易闷✅ 咖哩唔会好辣 蛋皮好嫩 侍应仲会帮你切埋添‼️ 松露蘑菇汁意粉✅ 重酱嘅意粉 劲多蘑菇 意粉挂汁 ‼️ 焦糖南瓜提拉米苏✅ 最后就用甜品嚟结束 真南瓜做皮 tiramisu做心 整体上少少似南瓜蛋糕‼️ 小仓红豆牛乳✅ 有少少似红豆冰咁 不过呢款日本牛乳 不会太腻或太水 红豆亦都唔会过甜📍 铜锣湾告士打道280号世贸中心4楼8号舖Shop 8, 4/F, World Trade Center, 280 Gloucester Road, Causeway Bay⏰ 星期一至日11:30 - 22:00☎️ 电话号码
🌟整体: 日本洋风cafe ~食物 装修 服务 都用心
⏰ 星期一至日
11:30 - 22:00
☎️ 电话号码 26081833
📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励