2013-11-20
平时好钟意周围揾野食. 适逢友人生日. 大家又只得下午时间得闲. 决定黎尼间试下佢个甚多好评既afternoon tea. $380 + 10% for 2之前睇食评. 话3点开始. 2:30pm已经要黎排定队, 所以我地当日2:30pm已经准时去到. 不过完全无人排队. 我地问左waiteress. 好庆幸唔使排队就可以先入座. 但要3点钟先有野食. 佢地好好会帮你order 同上左drink先.我order左mocha. 钟意饮咖啡既我. 认真觉得尼杯咖啡唔单止好有咖啡香. 亦温和地带出朱古力味. 无得弹!而朋友order普通咖啡. 评价系. 真系好普通. 哈哈3点松D. 开始多人. 而我地个tea终于上啦. 成个presentation都好靓. 喊食同甜食味道各参差不齐.坐到5点到我地就去左行街. 如果再黎. 我会选择叫杯咖啡加个snack instead of afternoon tea. 试过一次传说中既afternoon tea. 总算够了
而朋友order普通咖啡. 评价系. 真系好普通. 哈哈