2024-08-30
牛站干净企理又好食😎👍🏻间中聚会都会食,各种配料丰富选择多,最紧要价钱唔贵☺️由火锅牛肉、猪肉、海鲜、甜品、头盘基本上咩都有😀每次食完都好满足!可以叫鸳鸯锅汤底,我哋叫咗椰子鸡汤同沙嗲汤底,有辣有唔辣唔洗争。牛肉系正嘅,SRF美国极黑和牛片,切得够薄肉质软嫩,几秒就食得仲好香牛味。西班牙猪五花片好正,因为脂肪够多食落啖啖油香。海鲜方面脆鲩鱼片好好食,一熟佢就会卷起咬落去脆口,而且有鱼香,呢个真系狂食。另外仲有虾,大大只叫几多就俾几多完全冇漏单。靓到打边炉竟然有海参,长辈一定超级钟意,补充骨胶原。丸方面有咸蛋流心丸、龙虾沙拉丸、白菜猫爪虾丸,虾仁棒棒全部都系比较少见好特别!菜基本上讲得出嘅都有齐,仲有我好钟意嘅羽衣甘蓝🥬推介呢度红糖糍粑,即叫即炸黑糖流晒出黎。最后系甜品,有Häagen-Dazs雪糕狂食就一定回本🌟🌟🌟📍 牛站(駅)麻辣火锅放题 (尖沙咀)尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖
📍 牛站(駅)麻辣火锅放题 (尖沙咀)
尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖