2023-10-04
Ordered:1) Meatball: 本身已经咸,点埋碟豉油捞蛋真系咸到要即刻饮水2) Liver: 食到鸡肝嘅腥味, 同埋无烧到全熟,呢碟味道正常无好咸3) Wings:鸡翼上面沾满七味粉,超咸4) Corn tempura: 呢个最好味,粟米香脆弹牙5)Duck fried rice: 咸中之最,食咗两啖顶唔顺要退咗佢Drinks: Ginger ale & Lemonade 整体黎讲: 咸!个米芝莲一星唔知点样呃返嚟——————————————-夜晚谂住食少少嘢。去到永乐街啲舖头已经闩晒,入到去Yardbird, 好似去咗第二个世界咁。呢度前酒吧后餐厅,有节拍强劲嘅音乐即刻感觉很chill。坐低首先叫两杯嘢饮, Ginger ale 同lemonade再叫嘢食,上菜速度正常,食完一份就上另一份。 呢度都多Staff嘅,收碟都快。但每味菜都好咸,最后份炒饭咸到食唔落,退咗就走了。 好失望,食完上黎睇下OpenRice 嘅用户有咩评价,先发现原来间野系米之莲一星。好惊讶个一星系点样攞返黎🥲
3) Wings:鸡翼上面沾满七味粉,超咸
4) Corn tempura: 呢个最好味,粟米香脆弹牙
Drinks: Ginger ale & Lemonade
整体黎讲: 咸!
个米芝莲一星唔知点样呃返嚟
——————————————-
夜晚谂住食少少嘢。
呢度前酒吧后餐厅,有节拍强劲嘅音乐即刻感觉很chill。
但每味菜都好咸,最后份炒饭咸到食唔落,退咗就走了。