Odelice! (新城市廣場一期)

餐厅: Odelice! (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-20 121 浏览
Odelice! 沙田分店其实喺新城市广场已开业一年有多, 而我亦系常客, 对这间餐厅嘅食物质素及服务都感到非常满意, 环境舒适, 播放嘅音乐好听, 而佢哋会隔一段时间会为餐牌作出轻微改动, 我认为这是一个很好的举动, 除了可保持一份新鲜感外, 亦反映 Odelice! 不会墨守成规, 是对食物出品有要求, 有心求进步的 👍🏼主餐牌除了有沙律及分享前菜小食外, 主要都系海鲜, 肉类, 义大利饭/Pasta 及荞麦薄饼。基本上所有食物我都很满意, 但若要推介几款, 我就特别喜欢佢地嘅生牛肉他他, 红鲷鱼柳, 带子烩意大利饭, 油封鸭腿, 以及逢星期一的牛扒任食推广, 用的是牛胸腹, 虽然是任食, 但仍然处理得极有诚意, 最精彩是牛肉的边位整得很脆 😎饮品亦有多种选择, 除了果汁, Smoothie, 茶及酒类外, 我特别欣赏佢地嘅咖啡, 十分薰香浓郁。星期六日的 brunch 由早上11点供应到下午5点, 最适合一家大细去品尝美酒佳肴, 但建议最好预先 booking。咁高质素嘅法式餐厅, 希望佢地可以喺沙田市中心长做长有!

咁高质素嘅法式餐厅, 希望佢地可以喺沙田市中心长做长有!
牛胸腹

生牛肉他他

煎油封鸭腿

伊比利亚黑毛猪肩肉

煎盲槽海鲜锅

带子烩意大利饭

Fresh Oyster

煎封红鲷鱼柳

三文鱼他他 (前菜小食)

阿根廷安格斯牛脊肉

煎盲槽海鲜锅
带子烩意大利饭
Fresh Oyster
煎封红鲷鱼柳
三文鱼他他 (前菜小食)
阿根廷安格斯牛脊肉
Americano
  • 煎封红鲷鱼柳
  • 三文鱼他他(前菜小食)
  • FreshOyster
  • 法国油封鸭腿