餐厅: Odelice! (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-02-07 454 浏览
今日同朋友慶祝下🎉 咁就同左佢呢一間抵食得黎又好有質素既餐廳 呢間野唔同分店其實我都食過好多次 佢d餐比散叫平好多 而且餐可以配搭既選擇都好多 總會揀到心水既野食$538 𝑩𝒊𝒔𝒕𝒓𝒐𝒕 𝑺𝒆𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝟐✨餐湯ꜱᴏᴜᴘ今次既餐湯係粟米湯🌽 每飲一啖都食到好多粟米 加埋煙肉粒🥓更加香✨頭盤 ꜱᴛᴀʀᴛᴇʀ♡法國田螺田螺一共有6隻 烹製時配搭上香濃既蒜蓉牛油 令到田螺個味道好濃郁 而且配上麵包可以降低個油感♡烤牛骨髓(+$30)牛骨髓烤到有d微微焦 迫到牛既油香出黎 配搭埋酸種麵包同埋酸瓜可以平衡番個油膩感 令到呢個菜可以做到油而不膩✨主菜 ᴍᴀɪɴ♡煎鴨肝,油封鴨腿意粉🍝(+$35)鴨肝表面煎到焦脆 入口化開好綿滑 油封鴨腿既表面酥脆肉質做到一絲絲咁 用叉一叉d肉就好輕易叉得開而且又夠淋 ♡阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)肉好juicy牛肉味亦都好濃 我覺得加小小鹽去食飯牛肉既原味就已經好夠 亦可以沾上鴨肝白蘭地醬汁 燒薯仔粒🥔表面脆脆地都好好味 另外配菜仲有法邊豆餐廳仲有唔同優惠 真係幾抵食架❗️Happy Hour仲有買一杯送一杯酒 同朋友慶祝就叫返杯紅酒🍷飲下先🍻

$538 𝑩𝒊𝒔𝒕𝒓𝒐𝒕 𝑺𝒆𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝟐

✨餐湯ꜱᴏᴜᴘ

✨頭盤 ꜱᴛᴀʀᴛᴇʀ
♡法國田螺

♡烤牛骨髓(+$30)

✨主菜 ᴍᴀɪɴ
♡煎鴨肝,油封鴨腿意粉🍝(+$35)

♡阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)

法國田螺
烤牛骨髓
煎鴨肝,油封鴨腿意粉
阿根廷安格斯牛脊肉
阿根廷安格斯牛脊肉
2024-09-24 6690 浏览
見同屋企人未食過法國菜,今日中午經過見呢間有油封鴨腿,之前喺其他店鋪食過好好食想介紹俾屋企人品嚐和回味一下,而且有班尼迪克蛋我都未食過,好想試,所以就入咗呢間鋪試下 當打算叫幾個午市套餐時,侍應話星期一至五冇班尼迪克蛋提供,原因係工序繁複 唯有改叫其他套餐。 最終選咗黑松露雜菌烩飯、法式牛肉漢堡配薯條和香橙油封鴨腿蘆筍燒薯粒。三個餐頭盤要咗個個餐湯、炸黑松露蘑菇球,同埋加錢要西班牙白毛豬火腿(50g)。蔬菜蓉忌廉湯:入口好香菜味同好creamy,另外加係湯嘅金華火腿粒帶少少鹹香炸黑松露蘑菇球:新鮮熱辣炸起勁熱,外脆內軟,好香黑松露味西班牙白毛豬火腿(50g):冇得輸,鹹香啱啱好恰到好處,好好味黑松露雜菌烩飯:整個飯好香黑松露味,飯粒硬度恰到好處。 唯一係鹹咗少少法式牛肉漢堡配薯條:薯條好脆,牛肉漢堡入口好juicy多汁香橙油封鴨腿蘆筍燒薯粒:鴨腿有香橙味,但有少少鹹 而且鴨肉質唔似我在其他食店,入口唔使用力即融嘅感覺,呢間要用少少力咬,比較遜色,蘆筍比較老有啲渣呢間法國餐廳唔算上等衹係普普通通,而且啲位有啲逼枱面唔夠大,叫多幾個餐就冇位放
我都未食過,好想試,所以就入咗呢間鋪試下
唯有改叫其他套餐。 最終選咗黑松露雜菌烩飯法式牛肉漢堡配薯條香橙油封鴨腿蘆筍燒薯粒

蔬菜蓉忌廉湯
炸黑松露蘑菇球:新鮮熱辣炸起勁熱,外脆內軟,好香黑松露味
炸黑松露蘑菇球
西班牙白毛豬火腿(50g)
黑松露雜菌烩飯
法式牛肉漢堡配薯條:薯條好脆,牛肉漢堡入口好juicy多汁
法式牛肉漢堡配薯條
香橙油封鴨腿蘆筍燒薯粒:鴨腿有香橙味,但有少少鹹
香橙油封鴨腿蘆筍燒薯粒
凍檸檬茶
美式咖啡
2024-07-29
蔬菜蓉忌廉湯
炸黑松露蘑菇球
西班牙白毛豬火腿(50g)
法式牛肉漢堡配薯條
凍檸檬茶
美式咖啡
2024-09-07 8439 浏览
Odelice 位於沙田新城市廣場嘅分店採用了半開放式設計,餐廳周圍放置了花草🪴怖置,魷魚置身法國巴黎街頭嘅餐酒館感受到浪漫🌹愜意嘅vibe👍🏻一貫對於法國菜嘅印象都係價錢比較貴,Odelice 有別於其他餐廳,主打家庭式法國菜,以親民價錢就可以品嘗到地道法國菜😌另一大讚嘅係店員嘅服務相當到位,會留意👀食客嘅需要同進食速度,好以安排下一道菜👍🏻👍🏻除咗a la carte menu ,仲有2-5人晚市套餐可以選擇,無論二人晚餐定家族朋友聚會都非常適合🈴我地今晚就揀咗二人晚市套餐,任選兩款小碟,兩款主菜連餐湯及餐前小法包🥖法式點心拼盤拼盤有6款小食點心,法式醃蘿蔔爽爽脆脆,沾上秘製醬料一齊食,別有一番風味☺️西班牙火腿鹹香十足,迷你蛋批同蟹肉塔,細細件一口size 好方便,炸黑松露蘑菇球係小妹最愛,外脆內軟👍🏻👍🏻巴黎式芝士蛋糕🍰芝士蛋糕較一般更濕潤,入口順滑綿密,配上酸酸甜甜嘅紅莓醬,平衡芝士嘅甜膩感。再配上額外加配嘅XTC雪糕,冷熱搭配更加滋味❤️原隻烤龍蝦🦞原隻開半龍蝦面頭鋪滿芝士同芥末荷蘭醬,邪惡感十足🤭龍蝦肉爽甜超級新鮮。記得用埋餐廳提供嘅拆殼用具,大大隻龍蝦鉗入邊仲有好多龍蝦肉🤭

法式點心拼盤

巴黎式芝士蛋糕🍰

原隻烤龍蝦🦞
原隻開半龍蝦面頭鋪滿芝士同芥末荷蘭醬,邪惡感十足🤭龍蝦肉爽甜超級新鮮。記得用埋餐廳提供嘅拆殼用具,大大隻龍蝦鉗入邊仲有好多龍蝦肉🤭仲附上即叫即炸粗薯條,都唔使另外再嗌小食😆

阿根廷🇦🇷安格斯牛脊肉
7成熟安格斯牛鄭肉熟度剛好,外面煎到焦糖化而入面仲係粉紅色,切落去啲肉汁即刻流晒出嚟😆😆淨係睇到流晒口🤤🤤沾上鴨肝砵酒醬汁更滋味,伴碟嘅燒薯粒同埋烤蘆筍都唔可以錯過👍🏻

• 法式點心拼盤
  • 炸黑松露蘑菇球
2024-09-04 6846 浏览
呢間餐廳原來有五間分店, 今次就試下新城市廣場既分店先, 佢係走巴黎小酒館風格的法式餐廳, 以法國菜為主, 餐廳以藍色格調和外圍有花草群作裝飾, 裡面感覺優雅, 坐位舒適。晚市雙人套餐 $538包括有兩個頭盤 + 兩主菜。Starter/甜品,可以各一,或者兩個頭盤/兩個甜品都可以, 自由選擇~*餐湯甘荀打蓉製成既濃湯, 湯好濃郁又夠熱, 好飲。配埋小法包, 牛油加左小小鹽, 更有味道~*法式點心拼盤拼盤6款小食各有特色, 小蘿蔔仔好得意爽脆, 點埋特別醬料一齊食, 好有新鮮感, 香濃迷你蛋批和蟹肉他他塔唔錯, 西班牙火腿有鹹香味, 外酥內軟的炸黑松露磨菇球我就最喜歡, 黑松露味道香濃~*煎鴨肝,油封鴨腿意粉 (+$35)鴨肝煎得外脆內軟,食落濃郁, 鴨腿拆肉, 不會太咸, 意粉軟硬適中掛滿忌廉汁,好creamy。*油甘魚海鮮鍋
包括有油甘魚,黑青口,蜆同薯粒。個海鮮濃湯汁味道唔錯。*芒果,紅莓醬可麗餅-椰子雪糕可麗餅上面鋪滿鮮甜的芒果粒和塗上紅莓醬,加上很香的椰子雪糕,味道有層次。我自己完show後, 當然要飲番杯酒開心下啦, 叫左杯 House White Wine, 要fruit
晚市雙人套餐 $538
*餐湯
*法式點心拼盤
*煎鴨肝,油封鴨腿意粉 (+$35)
*油甘魚海鮮鍋

包括有油甘魚,黑青口,蜆同薯粒。個海鮮濃湯汁味道唔錯。
*芒果,紅莓醬可麗餅-椰子雪糕
我自己完show後, 當然要飲番杯酒開心下啦, 叫左杯 House White Wine, 要fruity啲, 店員介紹左(Nuala)俾我, 唔錯, 好香又易入口, 朋友就叫左杯花茶飲(ChamomileTea)~
呢到整體服務良好, 會再次光臨試下其他食物。
2024-09-02
6天前 0 浏览
炸黑松露蘑菇球作為黑松露控的我,一定要試吓👍外層炸至酥脆,黑松露香味撲鼻而來,入面係黑松露和蘑菇蓉~外脆內軟好正!❣️法式三文魚醬配酸種麵包酸種麵包含有豐富的膳食纖維,而三文魚含有豐富的蛋白質,兩者一齊食好夾,而且份量十足~好推薦呢款頭盤❣️澳洲牛胸腹扒牛扒煎至七成熟,牛味香濃肉質嫩滑,搭配燒薯粒和火箭菜沙律,飽肚得來唔會太油膩,Main course必選!❣️鱸魚海鮮鍋材料有鱸魚、黑青口、蜆和薯粒,鱸魚外皮焦香,肉質嫩滑易入口,沾上海鮮濃湯汁👍簡直係絕配,鍾意海鮮的不要錯過❣️朱古力合桃布朗尼朱古力味道濃郁,甜度適中有埋合桃粒好有咬口,搭配特濃咖啡奶油糖漿和雲呢拿雪糕,多層次的口感

❣️法式三文魚醬配酸種麵包

❣️澳洲牛胸腹扒

❣️鱸魚海鮮鍋

❣️朱古力合桃布朗尼
2025-02-17
  • 炸黑松露蘑菇球
  • 澳洲牛胸腹扒
[ Odelice! ] 假日同朋友嚟到Odelice!食野,餐廳供應Brunch Set價錢相宜,有齊Starter + Main + Drink,好啱同朋友邊食邊傾💬。Starter✿ 生牛肉他他牛角包 +$20生牛肉份量充足,用酥脆牛角包🥐夾住食,口感豐富。✿ 法式三文魚醬 酸種麵包 +$25酸種麵包🥖有淡淡麥香,同三文魚醬一齊食用都幾夾👅👅。Main✿ 鱸魚海鮮鍋🥘🥘 $170海鮮鍋有煎得外皮香脆嘅鱸魚🐟、黑青口、蜆、薯粒,沾上香濃海鮮湯汁。✿ 澳洲牛胸腹扒 $175牛扒🥩煎至七成熟,牛味香濃。燒薯粒🥔🥔烤得非常香口。Drink✿ 蜜糖生薑特飲 +$18✿ 凍檸檬茶✿ 朱古力合桃布朗尼🍫 +$48Brownie整得甜度適中,再加上特濃咖啡奶油糖醬&雲呢拿雪糕🍦,多層次味道。✿ The Burrata 流心水牛芝士 +$95西班牙火腿配上水蜜桃、火箭菜、樹莓油醋汁,味道清新🌿🌿。總結🫦整個套餐用料豐富,仲可以額外追加小食/甜品,選擇多元化👏🏻👏🏻。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Odelice! 地址: 沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓628號舖電
[ Odelice! ]

Starter
✿ 生牛肉他他牛角包 +$20
生牛肉份量充足,用酥脆牛角包🥐夾住食,口感豐富。

✿ 法式三文魚醬 酸種麵包 +$25
酸種麵包🥖有淡淡麥香,同三文魚醬一齊食用都幾夾👅👅。

Main
✿ 鱸魚海鮮鍋🥘🥘 $170

✿ 澳洲牛胸腹扒 $175
牛扒🥩煎至七成熟,牛味香濃。燒薯粒🥔🥔烤得非常香口。

Drink
✿ 蜜糖生薑特飲 +$18
✿ 凍檸檬茶

✿ 朱古力合桃布朗尼🍫 +$48

✿ The Burrata 流心水牛芝士 +$95
西班牙火腿配上水蜜桃、火箭菜、樹莓油醋汁,味道清新🌿🌿。

總結🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Odelice!
電話: 25202266
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
2025-02-06 0 浏览
今日放工去左Odelice食飯 佢有個2人餐都係$538 可以揀1頭盤2主菜1甜品首先會上餐湯同餐包 今日餐湯係粟米湯頭盤焗田螺 好香蒜蓉牛油味 仲有再配多2塊包 連埋田螺一齊食夾原隻焗龍蝦 龍蝦面用左芝士忌廉煮大蔥烤焗 個底係配龍蝦蕃茄醬汁 同埋有d薯仔 龍蝦肉質爽口 阿根廷安格斯肉眼牛扒 佢有一個忌廉肉汁好好味 一定要點嚟食 生熟度剛剛好 食到牛扒嘅牛味又唔會好鞋 仲有薯條剛剛炸起又脆又暖甜品係cheesecake 佢個外層焗到少少脆 食落有暖暖地嘅流心 感覺無平時cheesecake咁濟 我地仲叫左2杯白酒chill一chill

首先會上餐湯同餐包 今日餐湯係粟米湯

我地仲叫左2杯白酒chill一chill

Odelice!👻星期六去沙田新城市行吓又嚟咗呢間Odelice!食晏晝貪佢坐得舒服又多選擇環境幾靚行過都幾值得入嚟試吓🤩.🔅法式三文魚醬配酸種麵包🔅粟米湯頭盤揀咗個餐湯粟米湯都幾濃仲有粟米粒加咗啲cream幾creamy夠好飲另外呢個法式三文魚醬好特別簡單調咗少少味可以搽落個麵包度食幾有食吞拿魚蓉但係變咗三文魚嘅感覺😛🔅阿根廷安格斯肉眼扒配薯條佢哋嘅肉眼扒又整得幾出色配咗個忌廉肉汁好濃味五成熟嘅牛扒啱啱好肉味濃之餘好多肉汁加埋由我最鍾意食嘅薯條🫶🏻🔅蟹肉芝士菠菜意大利雲吞比較少食意大利雲吞粒粒都幾飽滿入邊都好足料佢哋加咗個鮮檸牛油汁酸酸甜甜配落意大利雲吞又幾夾☺️🔅白蘭地大蜆鍋追加咗個大蜆鍋加咗白蘭地有佢個香味但係揮發咗唔使怕會醉份量都幾多而且好夠味🔅朱古力合桃布朗尼最後仲叫埋個甜品添朱古力Brownie上面加咗球雪糕多重口感好掂嘅一個甜品😆.整體來講:抵食套餐 多款選擇😚.🎈 Odelice! (新城市廣場一期) (沙田)沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓628號舖
Odelice!👻

朱古力Brownie上面加咗球雪糕
多重口感好掂嘅一個甜品😆
整體來講:
抵食套餐 多款選擇😚
🎈 Odelice! (新城市廣場一期) (沙田)
沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓628號舖
2025-02-04 203 浏览
朋友生日,上網見到好多人推介d 間餐廳,今日尊登book 咗d 間餐廳食晚餐, 裝修裝修靚靚,座位寬敞舒適, 食物望落都十分吸引.Order 咗2人晚市套餐,已包頭盤, 餐湯,主菜,飲品和甜品, $5xx,算扺食,個別菜式需另加錢,我地就叫咗d龍蝦同埋肉眼牛扒( 7 成熟).法式點心拼盤:每樣各2 款,-共5 款小食, -次過可以試到咁多款, 滿足,基本上款款都各有特色阿根廷安格斯肉眼牛扒: 7成熟,煎得剛剛好,肉眼牛扒食落淋身, 牛味濃, 唔鞋口, 推介, 唔太好肉既我都覺得好食😍👍原隻烤龍蝦:都幾大隻, 啖啖肉, 咬落鮮甜,芝士唔太流, 唔會蓋過龍蝦味.蘋果肉桂可丽饼; 即整, 上枱嘅時候個可麗餅仲係暖暖地, 個面舖滿晒蘋果粒, 加埋雪糕一齊食, 正😋

2025-01-21
2025-02-03 296 浏览
沙田柚應該好多人食過呢間,Lunch set性價比高同食物質素高。100- 150蚊左右包埋加一就有一個lunch set揀。今日放早,約左媽媽去食飯~🥔薯仔湯:真材實料,好滑好去飲。🥖法式三文魚醬配酸種麵包:好多三文魚好足料🦀蟹肉芝士菠菜義大利雲吞:好多蟹肉,雲吞好高質口感好好,而個芝士醬都好濃,好適合重口味認識!🫕流心水牛芝士:呢個超推薦,ham油脂分布均勻,水牛芝士好清新,加上火箭菜同醋一齊食好正🙌🏻🥩安格斯肉眼牛扒:厚切薯條剛出爐好好食,牛扒都好大塊,叫左7成熟,但應該5成好食D。🧀巴黎式芝士蛋糕:有啲似日本嘅半熟芝士,但食落又有啲唔同,值得一試!飲品推薦蜜糖生薑茶!健康養生又唔甜。🥢Odelice! (新城市廣場一期) 🌏沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓628號舖
今日放早,約左媽媽去食飯~

🥔薯仔湯:真材實料,好滑好去飲。
🥖法式三文魚醬配酸種麵包:好多三文魚好足料
飲品推薦蜜糖生薑茶!健康養生又唔甜。
🥢Odelice! (新城市廣場一期)
🌏沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓628號舖
2025-02-01 243 浏览
喺新城市廣場嘅法式小餐館,記得要訂位,係超級多人嚟食,因為佢個二人餐性價比唔錯,食物質素都幾好Dinner set ($538)餐湯粟米湯🌽類似粟米蓉嘅湯,食到粟米,幾香,但係超級容易飽法式點心拼盤🧇(+$30)有幾款小點心,包括三文魚醬,炸薯波,火腿,蛋餅香煎三文魚🐟外皮酥脆,有一定厚度,但係肉質都OK黑豚帶骨豬鞍🐷有驚喜,咁厚嘅豬鞍都做到肉質嫩滑,帶有一啲嘅油脂,令到肉嘅香味更加突出蘋果肉桂可麗餅🍎飯後必食嘅甜品,蘋果同肉桂嘅香氣,完美結合,甜蜜溫暖嘅感覺

餐湯
粟米湯🌽
類似粟米蓉嘅湯,食到粟米,幾香,但係超級容易飽

法式點心拼盤🧇(+$30)
有幾款小點心,包括三文魚醬,炸薯波,火腿,蛋餅

香煎三文魚🐟
外皮酥脆,有一定厚度,但係肉質都OK

黑豚帶骨豬鞍🐷

蘋果肉桂可麗餅🍎
飯後必食嘅甜品,蘋果同肉桂嘅香氣,完美結合,甜蜜溫暖嘅感覺
2025-01-25 364 浏览
食物不錯,但原來餐廳要每人叫一樣食物,如果係咁,應該在餐牌上寫明或在入座時講淸楚。另外,有個待應好似冇帶腦返工咁,呢頭order完,佢即時確認order都可以錯,如果記性差的話,你可以用紙寫低!其他待應態度不錯。
2025-01-25
2025-01-21 512 浏览
一早已經發現有這家餐廳,但之前又無藉口去試,昨日因結婚週年紀念日,再加上有優惠可以用就不防一試。首先,外在環境已經好有小巴黎嘅感覺(因為之前就係外觀已被吸引到),昨晚試過食物後,更覺得物有所值!食物質數有一定水準,個人最喜歡的是前盤小食及香煎三文魚,這兩款菜式真是一試難忘;而服務員的悉心款待,令整晚嘅晚餐都好有質感!我個人覺得真是一個拍拖或週年紀念的好選擇。後記:唯一美中不足之處!是後方一檯的三個男食客,全晚不斷粗口橫飛,完全唔尊重身處的地方及其他食客,令到成個氛圍破壞了!
,再加上有優惠可以用
!食物質數有一定水準

2025-01-20
庆祝纪念
纪念日
用餐优惠
優惠券
2025-01-15 839 浏览
想係沙田食西餐既話我會揀Odelice! ~~~佢地既食物水準堅高喎, 款款都有驚喜!!!今日6點幾黎到入座仲可以揀位, 但到食完餐廳就已經full house咯, 都係預約穩陣D喇餐廳環境裝修新穎別緻, 帶有高級餐廳既感覺~~好適合同朋友聚餐同情侶約會今日2人點左個2人晚市套餐$538~包餐湯+2小碟(頭盤/ 甜品)+2主菜另外點左杯White wine (有8折喔) & ice lemon tea忌廉湯熱辣辣, creamy得黎又帶點質感餐包外脆內軟, 質感煙韌法式點心拼盤有6款小食~ 包括蟹肉撻, 黑松露球, parma ham, 蛋餅, 三文魚蓉 & 脆酸種麵包~~呢個拼盤款式好特別, 每樣都好好味, 必食丫!!!三文魚蓉配脆酸種麵包黑松露球有滿滿既黑松露, 非常之香呀!!原隻烤龍蝦龍蝦大大隻~ 表面鋪滿濃郁既芝士龍蝦啖啖肉, 肉質潔白飽滿, 爽口彈牙, 味道鮮甜~~阿根廷安格斯肉眼牛扒點左5成熟, 生熟度剛剛好~~肉眼牛扒色澤深紅, 表面烤得微脆, 恰到好處肉質鮮嫩多汁, 油脂分布均勻, 味道濃郁, 肉香四溢, 口感豐富薯條香脆可口!!巴黎式芝士蛋糕第一次食熱既芝士蛋糕, 感
想係沙田食西餐既話我會揀Odelice! ~~~
佢地既食物水準堅高喎, 款款都有驚喜!!!

餐廳環境裝修新穎別緻, 帶有高級餐廳既感覺~~
好適合同朋友聚餐同情侶約會

今日2人點左個2人晚市套餐$538~
包餐湯+2小碟(頭盤/ 甜品)+2主菜

忌廉湯
熱辣辣, creamy得黎又帶點質感

餐包外脆內軟, 質感煙韌

法式點心拼盤
呢個拼盤款式好特別, 每樣都好好味, 必食丫!!!

三文魚蓉配脆酸種麵包

黑松露球有滿滿既黑松露, 非常之香呀!!
原隻烤龍蝦
龍蝦大大隻~ 表面鋪滿濃郁既芝士

龍蝦啖啖肉, 肉質潔白飽滿, 爽口彈牙, 味道鮮甜~~

阿根廷安格斯肉眼牛扒
點左5成熟, 生熟度剛剛好~~
肉眼牛扒色澤深紅, 表面烤得微脆, 恰到好處

薯條香脆可口!!

巴黎式芝士蛋糕
第一次食熱既芝士蛋糕, 感覺好特別!!
芝士蛋糕帶有水蜜桃味, 口感清新

質地柔軟, 口感綿密, 滑順細膩~ 味道香甜不膩

• 巴黎式芝士蛋糕
  • 原隻烤龍蝦
  • 法式點心拼盤
  • 阿根廷安格斯肉眼牛扒
2025-01-13 796 浏览
🌸餐湯熱辣辣又Creamy🌸法式三文魚醬酸種麵包,酸種麵包脆卜卜,三文魚醬份量好足夠,非常濃郁!配埋酸種麵包,味道好清新,幾開胃🌸鱸魚海鮮鍋(黑青口、蜆、薯粒、海鮮濃湯汁)鱸魚好厚肉又好新鮮,真係啖啖肉,配埋海鮮濃湯汁,味道超夾!配埋好新鮮嘅黑青口同埋蜆,真係好豐富🌸阿根廷安格斯肉眼牛扒+薯條(忌廉肉汁)安格斯肉眼牛扒煎得好香口,外層焦香,肉質鮮嫩多汁好juicy,牛肉味好濃郁,質感軟腍,配埋忌廉肉汁一齊食,好正!仲有香脆熱辣辣嘅薯條🌸西班牙白毛豬火腿,塊塊白毛豬火腿食落口都好並香仲有好濃郁嘅香味同埋鹹味!🌸巴黎式芝士蛋糕(水蜜桃味)芝士蛋糕香滑可口質地細膩,入口即化,而且味道濃郁,仲食到水蜜桃嘅香味,甜度啱啱好🌸泡沫咖啡味道香濃🌸蜜糖生薑特飲幾特別,甜甜嘅蜜糖配埋生薑嘅微辣,都幾好飲!餐廳舒適,裝修好高貴又有情調,最適合同朋友黎食飯傾計chill下餐廳店員服務態度好友善,抵讚
🌸餐湯熱辣辣又Creamy

🌸阿根廷安格斯肉眼牛扒+薯條(忌廉肉汁)

🌸泡沫咖啡味道香濃

🌸蜜糖生薑特飲幾特別,甜甜嘅蜜糖配埋生薑嘅微辣,都幾好飲!