2021-01-15
好耐冇食all day breakfast, 因为有d𩠌唔食🤣同埋油!但系呢个all day 我超级钟意😍仲要有橙开胃😂😂最紧要系,唔油!对面既 手撕鸡墨西哥卷饼都超正~手撕鸡好好味~🌯最想讲 牛油果!!!🥑🥑好靓! 成熟程度啱啱好! 之前食过有d店系会用开始烂既牛油果,唔好食,有d系苦既!访问唔知系咪老板娘既好nice既姨姨,问佢牛油果咩产地? 答完佢仲会讲解点样先保存得牛油果好d,冇咁快烂!咖啡咖啡!!!☕咖啡豆好香 啡底唔错👍🏻 拉花好靓(一开始就系比樱花树吸引而去🤭)佢暑假仲会开拉花班🙈琴日仲食咗佢哋既甜品,芝士饼&心太软❤ 佢哋真系样样嘢都正! 姨姨讲:「唔需要自己宣传,自己赞自己,只要系有品质,一定会有人欣赏,会再帮衬!做人都系啦~唔洗自夸,只要每次都认真,一定有人睇得出!」讲得好啱! 所以我琴日去完今日又再带朋友去试🤭🙈❣P.s. 去试既朋友!记得记得临走前主动帮手执台呀!
但系呢个all day 我超级钟意😍
仲要有橙开胃😂😂最紧要系,唔油!
对面既 手撕鸡墨西哥卷饼都超正~手撕鸡好好味~🌯
最想讲 牛油果!!!🥑🥑
咖啡咖啡!!!☕
讲得好啱! 所以我琴日去完今日又再带朋友去试🤭🙈❣
P.s. 去试既朋友!记得记得临走前主动帮手执台呀!