2024-07-20 1014 浏览
今日啱啱睇完戲心情好好本身想去另一間餐廳,但啱好冇開,就入咗嚟呢間點知一入到去,有一個戴眼鏡嘅女店員態度好差咁同我哋講last order,叫我哋快啲。我一向都唔鐘意麻煩店員,所以同朋友好快諗好咗,坐低10分鐘內就叫佢落order,過程中呢位店員態度惡劣,表情亦都十分不耐,然後好多餐點都冇晒,我哋想叫碗拉麵佢話呢個鐘數唔會有,無奈只可以點其他僅餘嘅食物,但點知當我哋食緊嘅時候,見到另一台唔知係咪熟客,舉手叫嘢食,嗰位戴眼鏡嘅店員態度大變,完全冇提last order,繼續幫佢哋點單。如果佢一視同仁都可以話係牛奶公司式服務,但對唔同嘅客態度唔一樣我都唔知點幫佢哋兜,係我哋入嚟太夜阻收工所以態度先咁?但嗰時只係夜晚九點半,距離餐廳嘅關門時間似乎仲有一大段距離。至於味道就普普通通,佢仲上咗兩碟蕃茄,查一查先知原來係要額外收錢,但冇問過我哋就擺兩碟喺度。我只可以話以後都唔會入嚟食,俾錢買受氣
今日啱啱睇完戲心情好好
本身想去另一間餐廳,但啱好冇開,就入咗嚟呢間

我只可以話以後都唔會入嚟食,俾錢買受氣
2023-08-05