餐厅: Itamama (荃新天地2)
资讯:

2021-09-11 187 浏览
本人惠顾于21:00 坐低叫完嘢食之后嘢食都未叫,仲喺度睇紧食咩嘅时候,已经同我哋讲话last order,问我哋有冇啲咩要加,但系明明我哋连第一转都未叫。可见员工之间冇好好沟通影响客人。喺连嘢食都未嚟嘅时候,店员已经催我哋埋单,叫我哋快啲俾钱,服务态度极差,当中并没有讲唔该、请呢啲嘅礼貌字眼。我哋叫咗炸鱼薯条同埋烟三文鱼炖饭,炸鱼薯条系叫完之后已经好快嚟咗,但系个饭去到9:30都未嚟,同行嘅友人已经好唔耐烦,于是我就望住厨房出餐𠮶个位,一直望住睇吓个餐几时先会出。突然,有个员工走过来,话见到我一直望住佢,问有冇嘢需要帮到我,佢嘅语气「系呢你系咁望住我」讲到好似望住佢哋有错咁,咁我就同佢讲个餐到而家都未到,问佢几时先会到。佢就话同我跟下。过咗5分钟个饭终于到,但系好热出晒烟,根本完全摆唔落口,于是就摆喺度摊左5分钟先食。喺食到一半嘅时候,店员就走过来同我哋讲话舖头仲有5分钟就闩门,叫我哋食快啲。你个餐咁迟先出,仲要咁热,点样食快啲?咁我就同催埋单催我哋快啲走嘅女员工讲话个饭好热仲出紧烟,食唔到快,佢完全冇理我。食物质素方面,烟三文鱼炖饭当中烟三文鱼有好大浸雪藏味,整体味道一般。店员服务

店员服务态度真系好差,完全唔会有下次。
2021-09-11