2023-02-20 1504 浏览
特价嘢只可拣一样,咁我地两个人,就拣5蚊半只鸡,正价乳鸽,仲有正价一煲翅,一个正价鲍鱼煲。先黎煲翅,一打开,大大条头发🤮。再黎一碟鸡,我地话,唔系半只咩,阿姐话『一只都系十蚊姐,照要啦』,咁我地照食。因为二人只可叫半只,点知个经理行埋黎,好似我地食左佢副身家咁,『点解系一只』,我地咪讲佢知,你地黎错,个阿姐叫我地照要。点知食食下,佢捧走我地碟鸡,去隔离张吉枱到,倒走一半再俾返我地,我地都o晒咀,肉酸到呢。。。又唔系我地错,系你地落错单,你员工话咁平,照食,咁我地先食姐。如果你觉得蚀底,鸡收正价,乳鸽特价,都得架,我哋又唔系贪你小便宜,只系想食鸡姐,史无前例未见过,倒减个客一半鸡走,真心劲肉酸,永远丫,唔会再黎,大癫!carzy!