2019-10-20 1362 浏览
依个澳洲好出名嘅士多啤梨西瓜蛋糕黎咗香港咁耐一直都无咩机会试,今次男朋友生日,终于可以订嚟试下佢😋蛋糕可以预先打电话去订,可以写你想写嘅字,然后间铺就会whatsapp 你张单再叫你俾钱,然后到时再去拎货就okay🥰到我当日去到the one 嘅分店,都见到橱窗有好多已经写晒生日牌嘅蛋糕,职员拎咁我个蛋糕出黎之后,我见到佢有一边系塌咗落黎,经验话俾我听似系前一晚整定个蛋糕唔新鲜所以会咁🙁我问职员可唔可以换过个,佢话个蛋糕无问题,但就帮我用刀整实啲个蛋,好似想将塌咗嘅部分推上去。咁样令到个蛋糕仲核突,我指住隔离无生日牌嘅cake 问佢可唔可以换,佢都话唔得,但俾唔到原因我,最后我坚持先肯同我换咋😤对依间铺好失望,明明有啲无人订嘅蛋糕都唔想俾我换。同埋个蛋糕买4portions 都要$340 ,其实都唔平,点可以俾个塌咗嘅蛋糕我同人庆祝生日!讲返个蛋糕,用西瓜整蛋糕其实系唔易,我系欣赏嘅,佢层西瓜一咬系好多汁,但好甜好甜,甜到觉得系有浸过糖水咁🤢外观就一流嘅,味道认真麻麻,加埋服务态度系几失望😐不过都要赞返佢地会比干冰我带个cake返去👍🏻