2018-02-20 391 浏览
首先,呢度既环境系几好,几有气氛,但上餐速度同服务就令我好不满。第一,我嗌左个辣呑拿鱼卷,先唔讲点解日式料理会用韩式辣酱上菜,个问题系碟嘢半个钟有多先黎到。问左个经理一次,佢同我讲,就黎到。哇,你个就黎到都几"快"嫁㖞。其实如果碟嘢系制作需时,系咪应该系客人落单果阵就提醒番呢?而唔系一催再催,等到颈都长都未黎到。第二,我嗌左个三文鱼小卷,先唔讲6件小卷同争x个样同味道一样,但收你42蚊。呢碟嘢又系上餐速度慢到顶唔顺,据我所知,整呢几件嘢点都唔洗半个钟。有乜可能耐成咁?其实都系果句,制作需时可以同客人讲声,免得令人咁炆。第三,我叫左个侍应帮水壸加水,点知就一去冇回头,攞左个水壶唔俾番人。姐系我嗌左你帮我加水就姐系我要水啦,你又要唔俾番人,咁我点饮?最后,我想讲,唔系话我要求高,而系我觉得去一间餐厅食嘢,唔系净系食物质素先重要,侍应服务态度都好重要,食得开唔开心好睇间餐厅点对待客人。总之,呢度啲食物再好味都冇用,服务态度唔好,我都系唔会再黎。

2018-02-20