2020-10-04 350 浏览
只可以讲,入去系为咗同条绿色楼梯打卡,唔好对食物饮品有太大期望.星期日嘅下午时段,要坐冷气位置的话,要等45至1小时.如果选择冇冷气位置,可能15至30分钟就可以入去坐.但系由于天气真系比较热,真系唔想坐冇冷气地方,我哋就真系等咗差唔多一个钟先入到去.环境系特别嘅,相信嚟到呢度大家都系为咗影相.PS.当日店舖内两个洗手间都坏咗,职员话最近喺附近公厕😞真系冇谂过想去个洗手间都冇...食物方面不过不失,不过原来系要自己去拎餐的.榴梿蛋糕比较甜,而咖啡就正常发挥. 可惜我哋两个人只系有一张好细嘅枱,亦不能移动张枱放到我哋两个人中间,位置不够用.总括嚟讲,喺深水埗旧区,呢间cafe性价比不高,食物饮品只属正常发挥,入嚟系为打卡,但始终不值得.

环境系特别嘅,相信嚟到呢度大家都系为咗影相.

食物方面不过不失,不过原来系要自己去拎餐的.

榴梿蛋糕比较甜,而咖啡就正常发挥.