2015-09-14 1706 浏览
其实呢间嘢我都三个月到来一次。见都有咁上下冇来谂住入来食吓啦,过去个大半年都知佢们冇再出蛋牛治架啦,所以临行入去前己经同个朋友讲好,等一阵叫个牛治,再加份蛋治。。。我相信好多人系过去呢段时间好多都好似我咁做过,因为咁先可以食到佢们最出名的蛋加鲜牛肉三文治。长话短说坐低就第一时间再问吓落单呀姨系咪冇。。好惊喜地佢竟然话有,咁更系第一时间叫啦。重有我们两个还叫了一碗牛腩面和炸云吞…都系佢们最有名个几款。再言归正传,蛋牛治真心讲告,差咗,牛肉质感冇已前咁正,冇牛肉味,份量少咗。已前食觉得佢的蛋同牛系多到爆,现在只觉得佢蛋份量还在但是牛就只得三两片。。唔系好有哗个种感觉。炸云吞都冇咩同之前大出入,水准保持到,不过不失。牛腩面我冇食,但系我个朋友就话啲都几弹牙唔错!

蛋牛治
炸云吞都冇咩同之前大出入,水准保持到,不过不失。

牛腩面我冇食,但系我个朋友就话啲都几弹牙唔错!
牛腩面
2015-09-11