2020-10-02 512 浏览
两个人经过入去食午餐。见佢装修几靓又有位就入去试一试。店员都相当有礼貌。打开餐牌睇睇发现主食其实都系得几款选择,仲要几款其实都几似,少选择唔紧要最紧要好食!叫左个「野生红菇海鲜面」($138)同「高汤焖炒纯米粉」($118)。两款餐牌都话有蚬有虾同其他材料。两样嘢嚟到有少少吓亲人,好统一咁每份都两只虾两只蚬,粉嘅分量真心少。咁唔排除我比较大食,可能普通女士真系够食。不过同行位女士都唔多够饱。个米粉卖相都唔系个个识欣赏。味道方面,食落其实几舒服嘅,屋企嘅味道。材料都系新鲜,整体就系食完唔会有印象个只。唔好同我讲其实要食铺租,收得呢个价,俾多两只虾两粒蚬你唔舍得咁都至少食饱人。