餐厅: 大快活
资讯:

2016-08-06 643 浏览
买了蹓冰团购,约埋一班肥髀朋友仔一齐蹓足两个几钟,脚断咁滞!蹓完冰大家都好肚饿,又无力去好远嘅地方!最后去咗蹓冰场旁嘅餐厅揾食!同学仔拣咗呢度,餐牌食品选择其实唔多!肥髀想食铁板牛扒,点知卖晒!所以拣咗鸡扒!店员落单爽手,八达通比钱方便!比钱后收银比单据及呼叫器我,叫我揾位等人送食物!第一次见快餐店用呼叫器!座位上有放呼叫器嘅位置,座椅设计新颖!铁板等咗足足25分钟先到!(睇手机相片时间)铁板香煎鸡髀扒拼黑椒鸡肉肠烧汁($60)卖相好怪,同参考图片相差好远,首先铁板唔够热,配菜竟然系白菜仔(真系未见过西式铁板菜用白菜仔)同椰菜,烧汁另上几好,可以选择落嘅分量,味道正常,鸡扒厚身,皮唔够脆,唔落汁切都系淋嘅,肉质淋身唔嚡!无雪味!香肠好粗,皮较厚,入面黑椒味唔重,唔会辣,肥髀都食到!粟米火腿粒饭:细到喂雀仔咁,白汁味好怪,粟米正常,火腿比较韧,白饭正常!蒜茸包:烂嘅都照上,甩皮甩骨咁,蒜茸味欠奉,只系普通牛油猪仔!面包偏干!差!冻柠茶:肥髀饮低糖绿茶($9)好多冰,绿茶味正常!微甜好味!店员服务正常!不过要改善上餐速度!一啲都唔系快餐!
铁板等咗足足25分钟先到!(睇手机相片时间)
冻柠茶:肥髀饮
低糖绿茶($9)好多冰,绿茶味正常!微甜好味!
店员服务正常!不过要改善上餐速度!一啲都唔系快餐!
2016-07-29