职员服务态度极之差,午市快餐讲明送例汤,眼见冇乜客就去问下楼面冇汤既,职员答 话厨房唔得闲,佢都冇办法,你唔那识去叫厨房整咩?平日多人都有例汤,假期冇乜人厨房唔那得闲?就系见你冇乜客先问,望入厨房人系到行行企企,执吓果样执吓呢样,咁叫唔得闲?就系知你出个快餐都慢过人先叫整个汤饮下姐,楼面就静执枱 唔嗨去出餐,眼见个餐放系到成两个字都唔去出餐,吹涨 ,坐左成大半个钟单都未出,d职员请返黎赶客㗎?,去埋单问我张单系边?问返我几号枱,我那知咩?黑口黑面唔想做咪那做啦,唔想做生意咪嗨做啦,第一次感受到帮衬食个饭都谷鬼气,永远黑名单,老板你冇客帮衬你,你应该要多谢你班楼面同今日7月1代收银果件,强烈建议唔好去帮衬,会令你有个极不愉快既用餐