2009-03-22 4 浏览
之前妈咪唔系屋企,无煮晚餐,我就单丁友出去屋企附近食饭结果就选了这间味千拉面,我对这间没什么好评..之前食LUNCH黎过一次,味道好普通但这次来了之后,好令我有打这篇食评的冲动因为真系令我非常失望我自己就点了爱情豚肉跟鸡软骨串(大概是这名字吧- -)之前广告大卖爱情豚肉,我就想试下啦,之后睇到餐牌既鸡软骨串好似几好味咁,就点左呢2样其实我一坐就觉得好冻,但我又唔系咁出声d人,所以冇同个侍应讲但 风 口 位 置 直 程 系 直 吹 住 我 地 D 客 人隔离既客人一黎冇几耐就搬左去第二个位好 呢点我就算了 我就忍一下之后我举手点食物 那个女侍应看到我一眼 之后又不知干嘛叫别人来点我跟你囧阿 服务态度差到你- -之后过了大概10分钟食物上了....之后我一吃囧囧囧囧囧囧囧囧囧x1000000好难食..D汁有D"UP"味之后我食鸡软骨串..我的天..N年前我食既内地kfc既鸡软骨串仲好食过佢多条街..唔好当我口味挑剔,反正自从这次之后我就不想再去这间味千了..完全失望-.-
之前妈咪唔系屋企,无煮晚餐,我就单丁友出去屋企附近食饭

但这次来了之后,好令我有打这篇食评的冲动
因为真系令我非常失望
我自己就点了爱情豚肉跟鸡软骨串(大概是这名字吧- -)
其实我一坐就觉得好冻,但我又唔系咁出声d人,所以冇同个侍应
隔离既客人一黎冇几耐就搬左去第二个位

好 呢点我就算了 我就忍一下
我跟你囧阿 服务态度差到你- -
之后过了大概10分钟
食物上了....之后我一吃
囧囧囧囧囧囧囧囧囧x1000000
好难食..D汁有D"UP"味
之后我食鸡软骨串..
完全失望-.-
差-爱情豚肉