2023-05-01
睇门面以为系一间新嘅茶餐厅,入到去觉得又唔似,因为无论餐牌定系用具,都好残旧。唔知大家有冇试过入到间餐厅,唔系好想掂佢任何枱面餐牌或者调味料。呢间就系果种,啲餐牌黐立立,啲调味樽全部湿湿地,啲调味料塞住喺个樽口𠮶种。放餐具𠮶个柜桶,又系拎咗啲餐具出嚟你一定要揾杯水洗,因为个柜桶底俾你感觉唔系太卫生。讲返嘢食,猪扒煎蛋牛扒煎蛋都系正常,猪扒好食过牛扒少少,两样都唔算大块,不过价钱平,成个欧陆早餐只系$40。多士麻麻,首先系人造牛油唔系我杯茶,其次已经叫咗大火都唔热。最败笔就系嘢饮,热鸳鸯同埋热奶茶都好难饮,咖啡奶一阵so 味。唔喜欢。不过间舖头好多人,可能有其他嘢好食,我咁啱食唔到。如果间餐厅系干净企理啲,早餐咁平,应该都会再去试其他食物,不过见到啲调味料瓶…..想落粒盐都唔够胆,都系算。
不过间舖头好多人,可能有其他嘢好食,我咁啱食唔到。