2006-02-04
寻晚小弟同女友于晚上来此店同膳,之后就有以下既不满~~!!我点左四样野加一罐可乐~~!!1.)面豉豚肉锅:全完唔得,什么面豉豚肉锅,我同我女友食极都食唔同咩野面豉味啰~~!!个d所谓豚肉又薄又肥,好难食...食几旧已经觉得顶唔顺,感觉入黎食野已经中左招,赖左野~~!!2.)软壳蟹手卷紫菜淋晒,唔掂...唔知点讲,同元气比都差九条街~~!!3.)三文鱼寿司:三文鱼真系得,好新鲜好甜,不过D饭唔得呢??一夹就散既,点食呀??搅到我要好似屋企扒饭咁先至食到...唉~~!!4.)北寄背寿司:我女友话O.K.,不过都系个样,D饭一夹就散既~!!其实我地未饱架,不过觉得呢度D野都唔掂,唔再叫黎食,晒钱,去第二度食好过~~!!埋单$142,价钱都叫O.K.既,如果呢度问我最好既系咩??我觉得唔系食物,系服务态度~~!!佢地员工既服务态度我觉得真系好好,唔错,系呢样野我觉得呢餐入面最好既野,不过我系黎食野,唔系感受你地服务呢..唉~~!!(总有,最好就唔好比人食烟啦..我食紧鱼生呢D咁新鲜既野,我叫呢D刺身就系要食佢新鲜,唔想比其他人既烟整到好似唔新鲜啰..我唔想食"尼古丁刺身"~!!)
我点左四样野加一罐可乐~~!!