2010-05-29 58 浏览
餐厅环境无乜特别,不过好嘈好嘈!食物质素一般,叫咗4样嘢,Four Seasons Pizza、Seafood Pizza、Smoked Salmon意大利包、Grilled Steak。Four Seasons Pizza: 好咸!好咸!好咸!Seafood Pizza: 好特别!特别在竟然放啲连壳嘅蚬喺上面,唔知点搞!至于味道... 完全无惊喜。Smoked Salmon意大利包: 最出色架喇喺4样嘢之中... Grilled Steak: 叫medium rare, 竟然等咗成个钟先上,仲要系200%well done嘅干柴!当然投诉要求佢换,之后10分钟唔驶就上过碟,可惜味道肉质都系好一般!另外,佢上第二次时只比咗普通餐刀我,点切??梗系即刻问佢攞steak knife啦,又要等5-8分钟,完全唔知做乜,我估系个waitress唔记得,要催先即刻去攞!steak已经唔热辣辣啦!激死!到埋单,等找钱,等等等,等咗又15分钟见唔对路问个waiter,佢话搞紧,搞乜要搞咁耐呢?又要催先攞嚟!究竟点做生意架?原本开开心心食餐饭,搞到我忟晒!破坏我嘅friday nite!!! 哼!!一
餐厅环境无乜特别,不过好嘈好嘈!

Four Seasons Pizza: 好咸!好咸!好咸!
Seafood Pizza:

到埋单,等找钱,等等等,等咗又15分钟见唔对路问个waiter,佢话搞紧,搞乜要搞咁耐呢?又要催先攞嚟!究竟点做生意架?原本开开心心食餐饭,搞到我忟晒!破坏我嘅friday nite!!! 哼!!一定唔会再帮衬!!

2010-05-28