2022-06-02 175 浏览
粉岭呢个美食沙漠竟然会开酸菜鱼,二话不说即刻要拜访下~ 平日夜晚竟然要等位,谂住会好好食啦,点知又唔系㖞😰见个二人餐好抵食,即刻叫黎试试先🫣招牌十三姨酸菜鱼𠮶一粒星系比个汤既 — 啲鱼系一pat野,大力啲夹都散,出面包住好厚既生粉芡,冇鱼味又冇鱼既肉质,合埋眼食应该唔知自己食紧乜啲寛粉都系唔好食,煮到淋滋滋,明明寛粉系食佢烟烟韧韧个口感 👉🏻擂椒松花皮蛋呢个都算几好食,辣辣地,几惹味,有啲似谭X几感觉。面头啲花生好好食。👉🏻秘制鸡翼第一啖食落口真系好食,觉得炸到好酥脆,仲要蘸左啲辣粉,好有风味。但食食下 啲雪味真系系啲肉度渗出黎🥴 好种好唔新鲜既感觉👉🏻口水汁无骨鸡呢个最好系佢去左骨!啖啖肉,同埋佢啲鸡份量好多,啲汁又几好食,但都系有阵慢慢渗出黎既雪味🥴 最后食净晒既反而系碟酸菜鱼,真系食唔落口,反而啲小菜仲好食,但应该都唔会再黎食第二次

见个二人餐好抵食,即刻叫黎试试先

🫣招牌十三姨酸菜鱼

啲寛粉都系唔好食,煮到淋滋滋,明明寛粉系食佢烟烟韧韧个口感

酸菜鱼

秘制鸡翼

👉🏻口水汁无骨鸡
口水汁无骨鸡

等候时间
15 分钟 (堂食)
擂椒松花皮蛋
口水汁无骨鸡