2021-08-28 225 浏览
之前到三圣食海鲜通常都系去海x, 今次谂住试下新嘢但真系有啲失望。 我哋都系自己买海鲜攞去加工。 先讲啲虾,个伙记好想叫我哋白芍因为其实白芍好容易做,不过白灼我喺屋企都成日食啦,边使出去食。 我见横掂都畀钱坚持唔要白芍拣咗豉油王。其实都几好味嘅。 蒜蓉粉丝蒸扇 系ok嘅 。另外,叫咗个油浸笋壳, 真系失望。 以为油浸结果都系炸嘅, 搞到啲肉鞋飒飒。 个盐焗蟹就有啲过份。 等咗个几钟先出。 而且同炸嘅咸蟹冇乜分别。 超咸超油而且过熟,嘥晒我啲蟹。 另外点咗两个餐厅餐牌嘅𩠌,都系一般般。 环境有少少污糟, 等咗好耐, 味道、 服务又一般, 所以真系唔系几明点解咁多好评。