(非会员)
2008-04-11 26 浏览
o个日去呢间餐厅食lunch,谂住佢新开张试下喇,点知真系好唔掂!个set lunch 净系得Duck Breast / Lamb, 我两样都唔钟意食,谂住叫A la carte, 点知个经理竟然话lunch time 冇a la carte. 我问佢可以点, 佢好耐先覆话厨房有’一’旧鱼,大家注意系一千零一旧,心谂都算喇,经理竟然话要加钱,个餐已经成百几蚊,仲要加钱,都算喇.点知旧鱼嚟度竟然怪怪地,原来雪咗好耐仲要系唔熟,个经理攞旧鱼入去再煮过,真系乜胃口都冇哂.个dessert又系唔掂,个tiramisu好似水咁,仲话系佢特色...唉!埋单o个时,冇减钱不特只,sorry都冇声,仲叫我夜晚嚟帮衬,真系多谢夹唔该,我以后都唔会再嚟.