2023-09-26 57 浏览
大本瀛日式放题旺角西洋菜街1号兆万中心10楼全层好耐冇食过放题,记得以前系兆万中心有一间好好食,啤酒任饮,刺身又好食嘅放题,但已经唔记得咗几多楼,今日屋企人生日,一家四口去到兆万,原来几层楼都系做放题,咁我哋就睇相片,上到10楼食呢间大本瀛。一入到去感觉好残旧,星期日下午居然冇乜客人,其实都有少少想走,但系婆婆已经拖呀女入咗去,原来全间舖子有一张bb櫈,仲要好污糟,都明白嘅,应该好少人带小朋友嚟食放题?刺身嚟到都算唔错好大盘,有五六样刺身,但其他熟食就真系好一般,上得最快系寿司同面,每张纸我哋都剔咗少少,但好耐都未见上枱,有啲嘢食已经食完,我哋想再叫,所以再入纸啦点知职员话唔收,佢话因为我哋张枱冇位,唔会畀我哋再入纸,其实我哋只系嚟咗好少嘢食,除左刺身,全部都系面同寿司,唔系我哋乱咁叫叫得多,系佢啲碟大。。。。唔食晒又唔收,讲到好似我哋浪费食物咁 。。即系我哋唔食晒啲寿司同面,就唔会上其他小食畀我哋?🫠🫠而家食放题系咁样嘅咩。。。?另外,洗手间只有两格,好窄好迫,唔系太整洁,我地都唔会再去呢度食放题
大本瀛日式放题
旺角西洋菜街1号兆万中心10楼全层