2024-04-05 30 浏览
试咗鱼介猪骨沾面,因为里面有生葱花,而比一般猪骨汤底fresh,几岩我口味豚肉切好厚身,明显有一层脂油表面经灸烧后,显得更香但我会反而觉得𠮶层太肥😂 食完要减一个星期份量都比较细,正常食量,但一碗都唔系好饱                                                                                                                                                                                                                            而且佢小食食暂时得一款,希望快啲有多几款选择

豚肉切好厚身,明显有一层脂油
表面经灸烧后,显得更香
但我会反而觉得𠮶层太肥😂 食完要减一个星期

份量都比较细,正常食量,但一碗都唔系好饱

而且佢小食食暂时得一款,希望快啲有多几款选择