2024-03-08
一入到去老板娘非常健谈,仲介绍新嘢俾我地食,咁就试试佢啦😉燕窝蛇汤海鲜节瓜汤套餐$188海鲜节瓜盅🦐🦀🦑汤料相当丰富。而且好有诚意有蜡烛坐住保持佢嘅温度,有薏米,虾,蟹肉🦀蛇肉🐍竹笙,燕窝,节瓜,玫瑰🌹等,非常多料,节瓜入晒未充满汤汁😋而且有个火煲住啲玫瑰味会越嚟越浓👍🏽饮落去系清甜嘅☺️蛇王芬客腊肠,蟹肉蛋白炒饭🦀个饭好好味,炒饭粒粒分明,没有油腻感,而且每一啖都食到腊肠粒,非常丰富😊菠萝咕噜肉🍍🐖🫑份量都大,咕噜肉有10几粒,又有好多甜椒同菠萝,酸酸甜甜好味道😆虽然系有炸过,但系一啲都唔油腻,外皮保持住少少脆,酱汁丰富,而且猪肉肉嫩多汁😋😋😋非常开胃😍椒盐脆豆腐非常欣赏呢个椒盐脆豆腐,外脆内软,唔系果种死硬,佢系用中式豆腐,所以有好重豆味,而中间就比较多椒盐同辣粉🌶️钟意重口味就可以食中间,想清淡啲就可以其他😋😋整体嚟讲呢间都系性价比高嘅餐厅👍🏽👍🏽位于中环,价钱算合理,而且好味😋同埋间餐厅好有人情味,我见每一位客人入嚟,老板娘都会同佢地倾偈,无论对新客定旧客老板娘都系好热情😍😍系值得支持嘅小店
燕窝蛇汤海鲜节瓜汤套餐$188
海鲜节瓜盅🦐🦀🦑
蛇王芬客腊肠,蟹肉蛋白炒饭🦀
菠萝咕噜肉🍍🐖🫑
椒盐脆豆腐