2023-05-21
今次叫咗佢嘅2人set 加咗38升级埋有埋穴子天妇罗嘅 佢set多咗前菜:茶碗蒸 、沙律同片三文鱼刺身加埋两份甜品同两罐野饮 汤同渍物就叫咩都送埋嘅讲咗前菜先 佢嘅沙律几好食 主要原因系啲酱 同m记Big mac嘅酱一样 个人系几钟意嘅 茶碗蒸几重高汤味 有少少鸡肉喺底 啲肉仲要几嫩 汤就正常味噌汤 但有少少苦味咁 三文鱼刺身都冇咩特别 系正常味道主菜份量就唔多系加咗个穴子先够 佢原本得每人5旧炸蔬菜加一只虾同埋少少鱿鱼 讲真太少 仲有佢有一款系炸西兰花 都唔知边个天才谂嘅 两样野根本就唔match 旧西兰花又干又唔好食 其他炸物都ok 正常水准 最主要讲下旧炸穴子 真系好大旧 佢嘅味道似多春鱼 但有咗啲春咁 成个set就系佢最好食 叫set一定要跟呢个 另一点要讲嘅系 佢嘅天妇罗本身就冇咩味嘅 原本比嘅汁都系冇㗎 系解油腻作用 我哋都系点刺身豉油嚟食甜品我哋拣咗抹茶雪糕 讲真系几好食 佢唔系太甜得唔有少少抹茶嘅苦味 我本来唔食甜野嘅野都觉得好食最后有一点好好笑 因为佢应该请咗个新人嚟做 佢好有热诚系咁行过嚟咁帮我哋收野执野 但佢有少少心急过头 有下我碗汤饮咗一半之后想睇下餐牌 差啲比
最后有一点好好笑 因为佢应该请咗个新人嚟做 佢好有热诚系咁行过嚟咁帮我哋收野执野 但佢有少少心急过头 有下我碗汤饮咗一半之后想睇下餐牌 差啲比佢收咗碗汤😹 同埋最尾啱啱食饱佢嚟收野 一下收晒全部野 佢有两张湿纸巾未用都比佢攞咗 呢个位系有啲好笑