餐厅: 元気寿司
资讯:

🤴🏻身体天生唔食得鱼生,如果唔系会肚仔痛!好奇怪今日突然同我讲佢要食寿司🍣、好想食寿司🍣🤔🤔喺尖沙咀行过两条街就有间‘元气寿司🍣’,今期同角落生物有联成,就叫咗三样佢嘅菜式!🤴🏻就叫咗佢可以食嘅🍣 鳗鱼🍣甜甜地冇乜骨😙😙牛肉乌龙面好咸唔建议叫😅😅鱼头汤就腥腥地😞😞!日式海鲜炖蛋好滑,但蛋味不足🙂🙂角落生物炸猪扒手卷紫菜脆口,有角落生物公仔系上面有趣得意😎😎角落生物玉子🍣有角落公仔图案喺玉子上面,味道一般🙂🙂我就讲吓啲鱼生🍣啦😚😚,葱香油甘鱼超重鱼香味,肉质亦好滑!黑松露帆立贝🍣没有黑松露味,帆立贝肥厚😀😀吞拿鱼蓉手卷里面嘅吞拿鱼茸真系由头食到落底😊😊甜品方面叫咗泡芙同另一款角落生物甜品,但上枱时都系超硬,要等一阵溶下先食到,味道一般😆😆最后食满380可以做会员,未知有咩优惠!哈哈😄😄
🤴🏻就叫咗佢可以食嘅🍣
鳗鱼🍣甜甜地冇乜骨😙😙
牛肉乌龙面好咸唔建议叫😅😅
鱼头汤就腥腥地😞😞!
日式海鲜炖蛋好滑,但蛋味不足🙂🙂
角落生物玉子🍣有角落公仔图案喺玉子上面,味道一般🙂🙂

我就讲吓啲鱼生🍣啦😚😚,葱香油甘鱼超重鱼香味,肉质亦好滑!
黑松露帆立贝🍣没有黑松露味,帆立贝肥厚😀😀
吞拿鱼蓉手卷里面嘅吞拿鱼茸真系由头食到落底😊😊

最后食满380可以做会员,未知有咩优惠!哈哈😄😄
2021-05-19
$214.5 (晚餐)